Jacuzzi

Posted by admin on January 28, 2014
Uncategorized

Jag fick en så fin present av min fru i somras. Hon hade tydligen beställt en pool från svenskapoolfabriken och man kan ju tycka att man borde prata om sådana projekt först men jag blev faktiskt bara glad. Det var skönt att slippa all research som man var tvungen att göra och jag behövde inte ens ta några egna beslut. Folk kanske tycker att det är konstigt att inte vilja ta beslut men jag tycker att det är rätt skönt, man behöver ju göra det hela dagarna så nu slapp jag det. Det blev en riktigt fin pool också och vi plaskade runt i den hela sommaren och en liten bit in på hösten. Nu funderar vi på att skaffa en jacuzzi så man kan bada även när det blir lite kallare. Det var ju verkligen en hit så jag borde ta tag i det och kolla vad det kostar att skaffa en sådan.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City