Köpte lite led lampor

Posted by admin on May 13, 2014
Uncategorized

Jag har en kompis som heter Anna och vi var ute och gick på stan här om dagen. Anna är verkligen en av de där vännerna som jag har haft väldigt länge och vi kommer nog alltid vara vänner, kanske inte bästa vänner men bra vänner. Alla ens vänner är ens bästa vänner känner jag på något plan. Hur som helst så var vi i en elbutik och kollade lite på ljusslingor för Anna ville skaffa lite ny belysning till hennes nya lägenhet och jag håller med henne om att ljusslingor är väldigt fina. Jag tänkte att jag också kunde passa på att titta lite på saker när vi väl var där och det slutade med att jag köpte lite led lampor och jag tror att det var en väldigt bra idee för de fungerar hur bra som helst hitills. Dessutom har jag hört att de är bra för miljön och det är ju bara helt fantastiskt.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City